Öcalan çağrısına sert tepki: Kürsüden ip fırlatıldı! Bahçeli odasına asmak için ipi istedi

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Abdullah Öcalan ile ilgili açıklamalarına sert tepki gösterdi. Dervişoğlu, partisinin grup toplantısında elindeki ipi Meclis kürsüsünden fırlatarak Bahçeli'ye yönelik ağır eleştirilerde bulundu. Bahçeli ise odasına asmak için o ipi istedi.

Öcalan çağrısına sert tepki: Kürsüden ip fırlatıldı! Bahçeli odasına asmak için ipi istedi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siyaset gündeminde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin terörist başı Abdullah Öcalan ile ilgili açıklamaları yankı bulmaya devam ederken, İYİ Parti cephesinden bu açıklamalara sert bir yanıt geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Bahçeli’ye yönelik ağır eleştirilerde bulundu. 

Dervişoğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Bahçeli'nin yıllar önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Ben asamadım, sen as” diyerek ip fırlatmasını hatırlatarak, Bahçeli’ye sert eleştirilerde bulundu. Elindeki ipi Meclis kürsüsünden fırlatan Dervişoğlu, “Bu büyük milletin anılarını yok ettiniz, geleceğini katlettiniz. Al şimdi bu ipi baş köşede başının ucuna as” diyerek Bahçeli’ye yüklendi.

BAHÇELİ’DEN SÜRPRİZ TALEP: İPİ ODASINA ASMAK İSTEDİ

Dervişoğlu’nun konuşması siyasette büyük yankı uyandırırken, Bahçeli’den şaşırtıcı bir karşılık geldi. iddiaya göre, Bahçeli, Dervişoğlu'nun fırlattığı ipi odasına asmak için istedi ve İYİ Parti'den bu ipi talep etti. 

"DERVİŞOĞLU ŞOV YAPTI”

Bahçeli'nin isteğinin ardından açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, "Başkanımızın o ipi odasına asacağını ifade etmişler. Dervişoğlu ip attı ama önce kendi ipini atsaydı bu millet için daha faydalı olurdu. Kendisi başkan oldu ancak partisindeki vekillerini bile tutamıyor. Bırakın ip atmayı bir söz bile söylememesi gerekirdi. Eskiye de bir atıfta da bulunarak yaptığı şey şovdur. Kendisi bir şov yapma gereğinde bulunmuş. Dervişoğlu şaşırmış durumda tüm tuşlara basmaktadır. Genel Başkanımız da çok güzel bir cevap vermiş. Bu bir öngörü meselesidir. Bahçeli, bu öngörülerinde hep haklı çıkmıştır. Ama tek yanlışımız oldu. O da haklılığımızın hep geç anlaşılmasıydı." açıklamasını yaptı.

Öcalan çağrısına sert tepki: Kürsüden ip fırlatıldı! Bahçeli odasına asmak için ipi istedi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.